Hvordan samle funksjonshemming i NJ - DisabilityTalk.net (2024)

Social Security Disability Advokater i Essex County New Jersey

Hvis fysiske, psykiske eller emosjonelle svekkelser forhindrer deg i å jobbe på heltid, kan du være kvalifisert til å motta uføretrygd gjennom Social Security Disability-programmet.

Greenberg Minasian, LLC, er et advokatfirma i New Jersey dedikert til å hjelpe funksjonshemmede personer med å sikre trygdeytelsene de trenger for å få endene til å møtes. Våre Essex County SSDI-advokater betjener kunder i hele det sentrale New Jersey, og brenner for å hjelpe funksjonshemmede gjennom kompleksiteten i trygdesystemet.

Hva trenger jeg å vite om forhåndsbetegnelse

Du bør være klar over en annen type representasjon som kalles forhåndsbetegnelse.Dette knytter seg til styrkingsbeskyttelsen for Acts Acts Act fra Social Security fra 2018, som ble inngått i loven 13. april 2018.

Forhåndsbetegnelse lar dyktige voksne og frigjorte mindreårige søkere og begunstigede av trygd, tilleggsinntekt og spesielle veteranfordeler velge en eller flere individer til å fungere som deres representant betalingsmottaker i fremtiden, hvis behovet oppstår.

For å beskytte det som er viktig for deg, tilbyr vi nå muligheten til å velge en representativ betalingsmottaker på forhånd. I tilfelle du ikke lenger kan ta dine egne avgjørelser, vil du og familien din ha trygghet og vite at du allerede har valgt noen du stoler på til å administrere fordelene dine. Hvis du trenger en representativ betalingsmottaker for å hjelpe til med administrasjonen av fordelene dine, vil vi først vurdere de forhåndsutpekte, men vi må fortsatt vurdere dem fullt ut og bestemme deres egnethet på det tidspunktet.

Du kan sende inn forespørsel om forhåndsbetegnelse når du søker om ytelser eller etter at du allerede mottar ytelser. Du kan gjøre det via din personlige konto, via telefon eller personlig.

New Jersey midlertidig uførhetsforsikring og familiepermisjonsforsikring

New Jersey State-programmet gir midlertidig funksjonshemmingsforsikring og familiepermisjonsforsikring lønnserstatningsfordeler til kvalifiserte arbeidere som trenger fri fra jobben. Arbeidstakere kan være kvalifisert for TDI hvis de ikke er i stand til å jobbe på grunn av en ikke-arbeidsrelatert skade eller sykdom eller under graviditet og/eller fødsel. Arbeidstakere kan være kvalifisert for FLI for å ta seg av et alvorlig sykt familiemedlem eller for å knytte seg til et nytt barn, og for å ta opp saker knyttet til å være et offer for vold i hjemmet eller seksuell vold. Ansettelse dekket under New Jerseys arbeidsledighetskompensasjonslov, inkludert statlige og lokale myndigheters ansettelse, er også dekket for familiepermisjonsforsikring.

Dekningsalternativer:Arbeidsgivere kan delta i det statlige drevne programmet, eller de kan selvforsikre eller fullt ut forsikre en privat plan.MetLife gir fullt forsikret og selvforsikret midlertidig funksjonshemming.

Jobbbeskyttelse:NJ TDI- og FLI-dekningen er ikke jobbbeskyttet. Jobbbeskyttelse kan imidlertid gis gjennom andre føderale eller statlige lover som den føderale familie- og medisinske permisjonsloven eller New Jersey Family Leave Act.

Fordeler:

  • TDI: 26 uker;Arbeidere kan motta omtrent 85% av sin ukentlige lønn med en maksimal fordel på $ 903/uke
  • FLI: 12 uker; Arbeidere kan motta omtrent 85 % av ukelønnen med en maksimal fordel på $903/uke

Bidragene:

Fra 1. august 2021

Informasjon du trenger for å søke

Før du søker, vær klar til å gi informasjon om deg selv, din medisinske tilstand og arbeidet ditt. Vi anbefaler at du skriver ut og gjennomgår . Det vil hjelpe deg å samle informasjonen du trenger for å fullføre søknaden.

Informasjon om deg

  • Din fødselsdato og -sted og personnummer.
  • Navnet, personnummeret og fødselsdatoen eller alderen til din nåværende ektefelle og eventuelle tidligere ektefeller. Du bør også vite datoene og stedene for ekteskap og datoer for skilsmisse eller død.
  • Navn og fødselsdatoer for barn som ennå ikke er 18 år.
  • Banken din eller annet og kontonummeret.

Informasjon om din medisinske tilstand

  • Navn, adresse og telefonnummer til noen vi kan kontakte som vet om dine medisinske tilstander og kan hjelpe med søknaden din.
  • Detaljert informasjon om dine medisinske sykdommer, skader eller tilstander:
  • Navn, adresser, telefonnumre, pasient -ID -numre og behandlingsdato for alle leger, sykehus og klinikker.
  • Navn på legemidler du tar og hvem som har skrevet ut dem.
  • Navn og datoer for medisinske tester du har hatt og som bestilte dem.

Informasjon om arbeidet ditt:

  • Tildel brev, lønnsstubber, oppgjørsavtaler eller annet.

Vi godtar kopier av W-2-skjemaer, selvstendig næringsdrivende eller medisinske dokumenter, men vi må se originalen til de fleste andre dokumenter, for eksempel fødselsattesten din.

Ikke forsinke å søke om fordeler fordi du ikke har alle dokumentene.Vi vil hjelpe deg med å få dem.

Hvordan søke om uføretrygd i New Jersey

How To Collect Disability In Nj - DisabilityTalk.net (1)

Men å bli godkjent er ofte en utfordring. I New Jersey er den gjennomsnittlige godkjenningsraten for innledende søknader om trygdeytelser bare rundt 43 %, noe som betyr at mer enn halvparten av alle uførekrav i utgangspunktet blir avvist. For fordringshavere som fortsetter å bestride avslaget, synker godkjenningsraten enda lavere, ned til omtrent 14 % i løpet av den andre ankefasen. New Jerseys funksjonshemmingsadvokater hos Young, Marr & Associates jobber for å hjelpe kundene våre med å sende inn søknadene om funksjonshemming på riktig måte første gang og unngå avslag. For å sette opp en helt gratis, konfidensiell saksevaluering, ring Young, Marr & Associates på 557-3081.

Hvordan søker jeg om funksjonshemming i New Jersey

SSA gir forskjellige måter å søke om uførhet avhengig av hva slags ytelser du søker om. Hvis du er kvalifisert for SSDI, kan du søke online, personlig eller via telefon. Hvis du er kvalifisert for SSI, kan du kun søke personlig eller per telefon.

Online applikasjoner.Du kan søke online påwww.ssa.gov/pgm/disability.htm. SSA vil tildele deg et søknadsnummer når du søker. Sørg for å holde styr på dette nummeret slik at du kan få tilgang til applikasjonen senere eller spore statusen.

Lokale feltkontorer.Du kan alltid søke personlig på ditt lokale feltkontor. Du finner ditt lokale feltkontor påSSAs nettstedved å bruke postnummeret ditt. Du må kanskje gjøre en avtale, så ring ditt feltkontor på forhånd. Du kan gjøre en avtale ved å ringe 800-772-1213.

Søker på telefon.Hvis reiser er vanskelig, eller ditt lokale kontor er langt borte, kan det være lettere for deg å søke på telefon.For å gjøre dette, ring 800-772-1213.Hvis du er døv eller hørselshemmede, ring 800-325-0778.Sørg for å ha personnummeret ditt tilgjengelig når du ringer.

Voksne er deaktivert før 22 år

En voksen som har en funksjonshemming som begynte før fylte 22 kan være berettiget til ytelser hvis en forelder er død eller begynner å motta pensjons- eller uføretrygd. Vi anser dette som en "barnetrygd" fordi den utbetales på en forelders inntektspost fra trygd.

Det funksjonshemmede "voksne barnet" inkludert et adoptert barn, eller, i noen tilfeller, et stebarn, barnebarn eller steg barnebarn må være ugift, 18 år eller eldre, ha en funksjonshemming som startet før 22 år, og oppfylle definisjonen av funksjonshemming forvoksne.

Eksempel

Det er ikke nødvendig at det funksjonshemmede "voksne barnet" noen gang har jobbet. Ytelser utbetales basert på forelderens inntektsrekord.

  • Et funksjonshemmet "voksen barn" må ikke ha vesentlig inntjening.Inntektene vi vurderer "vesentlige" øker hvert år.I 2021 betyr dette å jobbe og tjene mer enn 1.310 dollar i måneden.

Arbeider mens de er deaktivert: Hvordan vi kan hjelpe

NJ midlertidig funksjonshemmingskalkulator

Bruk vår kalkulator for midlertidig uførhet i New Jersey for å beregne størrelsen på den ukentlige sjekken og den samlede fordelen du kan motta. Selvfølgelig må du legge inn riktig informasjon for å få en nøyaktig tilnærming.

De mest kritiske elementene er din gjennomsnittlige ukelønn og den anslåtte lengden på uførheten din.Selvfølgelig kan skattemessige konsekvenser også påvirke budsjettet ditt.

  • Form presisjon
  • Ansvarsfraskrivelse: kun myndighetene eller forsikringsselskapet kan fastsette skadebeløp

    Videre beløp gitt underbetalt familiepermisjonkan variere, i likhet med eventuelle fordeler som er tilgjengelige på enlangsiktig uførepolitikksom du kanskje har.

    Hva er trygd

    I 1935 undertegnet president Franklin Roosevelt Social Security Act. Denne nye føderale lovgiveren startet innkrevingen av skatter i 1937. Siden den gang begynte arbeidsborgere over hele USA å betale til trygd for å ha en form for garantert inntekt når de nådde pensjonsalderen.

    Trygdeloven var i utgangspunktet ment å være en form for grunnpensjonering for yrkesaktive. Imidlertid ble det i 1939 gjort en endring i loven som tillot ektefeller og/eller barn å begynne å motta etterlatteytelser fra trygd hvis en forelder eller ektefelle var død og kvalifiserte til trygdeinntekt.

    Når må jeg sende inn kravet mitt

    Du må sende inn kravet ditt innen 30 dager fra den første dagen du blir deaktivert.Hvis du arkiverer senere enn dette, må du vise "god sak" for hvorfor du ikke sendte inn kravet i tide.For å gjøre dette, legg ved en forklaring på hvorfor innleveringen ble forsinket til kravet ditt.Hvis det ikke vises god sak, kan du være kvalifisert for fordeler, eller fordelene dine kan reduseres.

    Vær oppmerksom på at du ikke kan sende inn kravet ditt før du blir ufør selv om du for eksempel vet datoen for deaktiveringshendelsen som vil hindre deg i å jobbe.

    Hvordan vet vi om vi kvalifiserer for funksjonshemming eller arbeidsledighet

    Q. Familien min går gjennom tøffe tider akkurat nå. Faren min var arbeidsledig og var forsørger for familien, men på grunn av et hjerteinfarkt har han vært på sykehuset i omtrent to uker og leger jobber fortsatt med ham. Jeg vet han kan søke uføre, men siden han er arbeidsledig, bør jeg slu*tte å attestere og søke uføre? Jeg vil ikke at han skal få problemer. Han er en lavinntektsfamilie på tre med under $30 000 i bruttoinntekt.

    Prøver å hjelpe

    A. var lei meg for å høre om fedres sykdom, og vi håper at han føler seg bedre.

    Det finnes en rekke ulike typer uføretrygd som han kan søke om avhengig av om han er i stand til å komme tilbake i jobb etter at han blir frisk.

    New Jersey har enMidlertidig uføretrygdAt familien din skal se nærmere på, sa Claudia Mott, en sertifisert økonomisk planlegger med Epona Financial Solutions i Basking Ridge.

    Hun sa at det krever at han ikke kunne jobbe mer enn 14 dager etter hans siste arbeidsdag.

    Vanligvis vil de som kvalifiserer seg ha det samme betalingsbeløpet som de mottar gjennom arbeidsledighet, sa hun.Den totale fordelen som kan mottas er halvannen ganger den maksimale fordelen for det første arbeidsledighetskravet.I hovedsak kan dette utvide betalingene hans utover det som ville blitt mottatt gjennom regelmessig arbeidsledighet.

    Merknad til leserne: Hvis du kjøper noe gjennom en av våre tilknyttede lenker, kan vi tjene en provisjon.

    Søk om fordeler på nettet

    Du bør søke om uføretrygd så snart du blir ufør. Følg disse enkle trinnene for å søke online for funksjonshemming:

    • For å starte søknaden din, gå til vårSøk om fordelerside, og les og godtar vilkårene for bruk. Klikk Neste.
    • På den siden kan du gå gjennom Getting Ready-delen for å sikre at du har informasjonen du trenger for å søke.
    • Velg Start en ny applikasjon.
    • Vi vil stille noen spørsmål om hvem som fyller ut søknaden.
    • Du vil da logge på mySocial Security-kontoen din, eller du vil bli bedt om å opprette en.
    • Fullfør søknaden.

    Du kan bruke nettsøknaden til å søke om uføretrygd hvis du:

    • Er 18 år eller eldre.
    • Mottar foreløpig ikke fordeler på din egen trygdrekord.
    • Kan ikke jobbe på grunn av en medisinsk tilstand som forventes å vare minst 12 måneder eller resultere i død;og
    • Ikke blitt nektet for uførhet de siste 60 dagene.
    • Merk: Hvis søknaden din nylig ble avslått, er søknaden vår et utgangspunkt for å be om en gjennomgang av avgjørelsen vi har tatt.

    Du kan kanskje sende inn SSI på nettet samtidig som du søker om SSDI-fordeler. Når du har fullført online-prosessen ovenfor, vil en trygderepresentant kontakte deg hvis vi trenger ytterligere informasjon.

    Hvordan kan du få varig uførhet i New Jersey

    How To Collect Disability In Nj - DisabilityTalk.net (2)

    Enkeltpersoner kan få varig uførhet i New Jersey ved å søke og vise dokumenter for å bevise at de har mistet arbeidsevnen.Søknader kan gjøres på nettet, via telefon eller besøke et personlig besøk på et lokalt trygdekontor, States DisabilityDischarge.com.

    Enkeltpersoner trenger ikke å være permanent deaktivert for å kreve fordeler med sosial sikkerhet, bemerker SSDRC.com.Myndigheten som administrerer dette programmet forventet at en mottakers tilstand kan forbedre seg, og det er grunnen til at en kontinuerlig gjennomgang av funksjonshemminger er nødvendig.Gjør følgende for å oppnå permanente uføretrygd i New Jersey.

  • Finn ut mer om kvalifikasjonskriteriene
  • Undersøk etter kvalifikasjonskrav gjennom de ulike nettressursene som er tilgjengelige. Snakk med en trygdeansatte for mer informasjon. I de fleste tilfeller må søkere ha jobbet i en jobb dekket av trygd og lide av en skade eller funksjonshemming som definert av den administrerende myndigheten.

  • Søk om fordeler
  • Søk om permanent uføretrygd ved å gå et fysisk besøk til et lokalt trygdekontor. En søknad kan også sendes på nett.

  • Vis dokumenter for å hjelpe deg med gjennomgangen
  • Legg frem dokumenter som legerapporter som beviser funksjonshemming. Trygdeansatte vil informere om eventuelle andre krav som må sendes inn før godkjenning av søknaden.

  • Motta fordeler
  • Hvor lang tid Nj midlertidig funksjonshemming tar

    Mange mennesker ønsker å vite hvor lang tid det tar å motta deres midlertidige funksjonshemmingssjekker i staten New Jersey. Du kan ha pengene dine i løpet av få dager eller kanskje måtte vente i måneder avhengig av tre kritiske spørsmål.

  • Har du fylt ut de riktige skjemaene helt og nøyaktig?
  • Faller din kvalifiserende medisinske tilstand inn i en gråsone?
  • Pendler du til eller fra Delaware, Pennsylvania eller New York?
  • Snakk med en erfaren advokat for midlertidig funksjonshemming i Middletown New Jersey

    Reglene og forskriftene som regulerer midlertidige uføretrygd i New Jersey er mange og kompliserte.Å få lovlig hjelp er viktig.Advokatene i Rudnick, Addonizio, Pappa & Casazza har mange års erfaring med å håndtere arbeidstakere erstatningskrav og appeller for å hjelpe tilkontaktskjema online.

    Fra våre Hazlet- og East Brunswick-kontorer betjener vi kunder i og rundt Hazlet, Middletown, Keyport, Union Beach, Holmdel, Red Bank, Monroe, Rumson, Asbury Park, Highlands, Atlantic Highlands, Leonardo, Sea Bright og Monmouth Beach.

    Hvor lenge kan du samle Nj funksjonshemming

    Maksimalt antall uker du kan samle inn for en funksjonshemming er 26 uker. Ytelsesnivået er 2/3 av gjennomsnittet av dine siste 8 ukers lønn, opp til den maksimale ukentlige fordelen på $633/uke. Det tar vanligvis 2-3 uker å behandle kravet ditt fra mottaksdatoen på NJ State Disability Office.

    Hvordan søker jeg om ytelser

    Du må fylle ut skjema DS-1,Krav for uføretrygd, for å søke om ytelser. Det er tre deler av skjemaet som må fylles ut: en for deg, din arbeidsgiver og din lege. ForsikrealleTre deler fylles ut helt slik at kravet ditt kan behandles raskt.Når det er fullført, send skjemaet til:

    Avdeling for midlertidig uføreforsikring Avdeling for arbeids- og arbeidsstyrkeutviklingP.O. Boks 387

    Her er telefon- og faksnumrene:

    Telefon:609-292-7060Faks:609-984-4138

    Forsikre deg om at alt du sender til divisjonen av TDI har ditt navn og personnummer på det.

    Hva om jeg er nektet fordeler eller fordelbeløpet er feil

    Du kan klage på en avgjørelse fra TDI-avdelingen hvis du mener det er feil. Klagen din må være skriftlig og inneholde en forklaring på hvorfor du er uenig i vedtaket. Det må være mottatt av eller poststemplet innen syv dager etter at du har mottatt beslu*tningsbrevet ditt,ellerinnen ti dager fra datoen brevet ble sendt til deg. Du kan også fakse klagen eller sende den på nettet.

    Når klagen din er mottatt, vil du motta et brev som informerer deg om dato, klokkeslett og sted for ankeforhandlingen. En saksøker i ankenemnda vil lede høringen, og du må være til stede for den. Du trenger ikke advokat, men du kan ta med deg en advokat eller en venn eller slektning. Sensorens avgjørelse vil bli sendt til deg per post.

    Hvis du vil ha juridisk representasjon under høringen, kan du kontakte afunksjonshemmingsadvokat i ditt område.

  • Handel
  • Hvor lenge kan du være på funksjonshemming NJ

    Maksimalt antall uker du kan samle inn for en funksjonshemming er 26 uker. Ytelsesnivået er 2/3 av gjennomsnittet av dine siste 8 ukers lønn, opp til den maksimale ukentlige fordelen på $633/uke. Det tar vanligvis 2-3 uker å behandle kravet ditt fra mottaksdatoen på NJ State Disability Office.

    Vil New Jersey supplere min SSI-betaling

    Statene har muligheten til å gi SSI -mottakere ekstra penger i tillegg til det månedlige SSI -beløpet de mottar fra den føderale regjeringen.New Jersey gir noen tilleggsmidler til SSI -mottakere.

    Her er et diagram som viser hvor mye New Jersey SSI -mottakere kan motta frabåde føderal og statMyndighetene.Beløpet avhenger av mottakerens boordning.Hvis mottakeren har andre ressurser eller inntekter, kan beløpet være lavere.

    Kategori av mottaker

  • Handel
  • Copyright © 2021 MH Sub I, LLC DBA NOLO ®Selvhjelpstjenester er kanskje ikke tillatt i alle stater.Informasjonen som er gitt på dette nettstedet er ikke juridisk rådgivning, utgjør ikke en henvisningstjeneste for advokat, og ingen advokat-klient eller konfidensielt forhold er eller vil bli dannet ved bruk av nettstedet.Advokatoppføringene på dette nettstedet er betalt advokatannonsering.I noen stater kan informasjonen på dette nettstedet betraktes som en advokathenvisningstjeneste.Vennligst referer til bruksvilkårene og tilleggsbetingelsene for spesifikk informasjon relatert til staten din.Din bruk av dette nettstedet utgjør aksept avVilkår for bruk,Tilleggsbetingelser,PersonvernerklæringogRetningslinjer for informasjonskapsler.Ikke selg min personlige informasjon

    Midlertidig total funksjonshemming i New Jersey

    How To Collect Disability In Nj - DisabilityTalk.net (3)

    Spørsmål: Hva er midlertidig total uførhet i NJ?

    A: Hvis du er skadet og blir tvunget til detsavner mer enn syv dager med jobb,Du kan motta midlertidige totale funksjonshemming.Dette er den vanligste formen for fordeler med arbeidstakere kompensasjon.

    Hvis du mottar denne ytelsen, anses du for å være ufør, men sannsynligvis vil du kunne gå tilbake til jobb i fremtiden når du blir frisk.

    Spørsmål: Hvor lenge kan jeg være midlertidig ufør i NJ?

    A: I New Jersey kan du fortsette å motta midlertidige totale uføretrygd til ett av følgende skjer:

    • Du er fast bestemt på å ha nådd din maksimale medisinske forbedring;
    • Du er i stand til å komme tilbake til jobben din;eller
    • Du har mottatt fordeler i 400 uker.

    Spørsmål: Hvor mye vil jeg tjene på midlertidig total uførhet på arbeidstakere i NJ?

    A: Hvis du blir godkjent for midlertidig total uførhet, får duOpptil 70 prosent av brutto ukentlige beløp du vanligvis tjener.Det maksimale ukentlige beløpet er begrenset til $903 per uke fra og med 2018.

    Hva skjer hvis det voksne barnet gifter seg

    Hvis han eller hun mottar fordeler som et funksjonshemmet "voksen barn", slu*tter fordelene generelt hvis han eller hun gifter seg.Noen ekteskap anses imidlertid som beskyttet.

    Reglene varierer avhengig av situasjonen.Kontakt en trygghetsrepresentant kl1-800-772-1213for å finne ut om fordelene kan fortsette.

    1-800-772-1213

    For å fremskynde søknadsprosessen, fullfør enVoksen funksjonshemmingsrapportog ha den tilgjengelig på tidspunktet for avtalen din.

    Permanent delvis funksjonshemming i New Jersey

    Spørsmål: Hvordan få permanent delvis funksjonshemming i NJ?

    A: Hvis legen din bestemmer at du har nådd din maksimale medisinske forbedring, men bestemmer at du er delvis og permanent deaktivert, kan du motta permanente delvise uføretrygd.

    I New Jersey anses visse skader å være planlagte tap, mens andre anses å være ikke-planlagte tap.

    Planlagte tap er oppført på statens plan for funksjonshemminger.Denne planen viser det maksimale antall uker som du kan fortsette å motta fordeler for.

    Hvis skaden din vises pådiagram over planlagt tap,du vil fortsette å motta 70 prosent av ukelønnen din i antall uker som er oppført på timeplanen.

    For eksempel, hvis du mistet 50 prosent av tapet av en fot, vil du motta 50 prosent av det planlagte beløpet for et totalt tap. Et totalt tap av en fot er lik 230 uker, så et tap på 50 prosent betyr at du vil få betalt i opptil 115 uker.

    Noen tap anses å være ikke-planlagt.Dette betyr at de ikke vises på statens plan for funksjonshemminger, men det betyr ikke at du ikke kan motta permanente delvise funksjonshemmingsfordeler for dem.

    Ikke-planlagte tap betales i opptil 600 uker med en maksimumsrate på 70 prosent av ukelønnen din.Dette betyr at hvis legen din tildeler deg en funksjonshemming for et ikke-planlagt tap på 20 prosent, kan du forvente å motta betalinger i 120 uker.

    Hvor lenge kan du være på Workers Comp i NJ?

    Hvor mye arbeid trenger du

    I tillegg til å møte vårDefinisjon av funksjonshemming, må du ha jobbet lenge nok og nylig nok under Social Security til å kvalifisere seg for uføretrygd.

    Trygdarbeidskreditterer basert på din totale årslønn eller selvstendig næringsinntekt. Du kan tjene opptil fire studiepoeng hvert år.

    Beløpet som trengs for arbeidskreditt endres fra år til år.I 2021 tjener du for eksempel en kreditt for hver $ 1.470 i lønn eller selvstendig næringsdrivende inntekt.Når du har tjent 5 880 dollar, har du tjent de fire studiepoengene dine for året.

    Antall arbeidskreditter du trenger for å kvalifisere deg for uføretrygd, avhenger av din alder når du blir deaktivert.Generelt trenger du 40 studiepoeng, hvorav 20 ble tjent i de siste 10 årene som slu*tter med året du blir ufør.Derimot,Yngre arbeidere kan kvalifisere seg med færre studiepoeng.

    For mer informasjon om du kvalifiserer deg, seHvordan du tjener kreditter.

    New Jersey midlertidig funksjonshemmingskalkulator og forsinkelsestid

    Midlertidig funksjonshemming i staten New Jersey hjelper mange innbyggere mens de ikke er i stand til å jobbe. Programmet erstatter en del av inntekten når en person lider av en dekket ikke-yrkesrelatert ulykke eller sykdom.

    Hver krone teller når du mister inntekten mens de vanlige regningene dine fortsetter å komme inn. Pluss at du kan ha ekstra medisinske utgifter som sparker inn på det mest upraktiske tidspunktet.

    Dra nytte av vår online kalkulator for å få et raskt estimat av fordelen du kan motta, hvis godkjent.Les deretter om alle skjemaene du kanskje trenger å fullføre.Nøyaktighet sikrer at du ikke trenger å forsinke for lenge før den første betalingen kommer.

    Våre nye advokater for funksjonshemmede i funksjonshemming tilbyr gratis konsultasjoner

    Hvis du søker om føderale uføretrygd i New Jersey, eller hvis du vil anke en SSA -fornektelse, kan du ringe New Jersey Disability Attorneys hos Young, Marr & Associates.Våre advokater har flere tiår med erfaring med å hjelpe funksjonshemmede søkere med å få fordelene de trenger for å fortsette å forsørge seg selv og sine familier gjennom prøvende tider.Hvis du har en funksjonshemming som gjør det umulig å jobbe for å støtte deg selv, kan du ringe advokatkontorene våre i dag for å planlegge en gratis konsultasjon for å diskutere funksjonshemmingssøknaden din.Vårt nummer er 557-3081.

    Disability Resource Center

    Oversikt: Kortsiktig funksjonshemming og fordeler med langsiktig funksjonshemming

    Det er flere lag med fordeler med funksjonshemming som kan være tilgjengelige for deg.Denne delen gir en kort oversikt.I New Jersey må de fleste arbeidsgivere enten bidra til statlige obligatoriske TDB -fordeler eller ha sin egen kortsiktige uføringsdekning som gir et minimumsbeløp, per uke til sine kvalifiserte ansatte de første seks månedene av funksjonshemming.En nyttig guide ligger i New Jersey State ***.Dekning for langsiktig funksjonshemming inntekt fordeler dekning ved å betale premier over tid, til enten et forsikringsselskap eller i en ansattplan.Administratoren av planen eller policyen krever at du sender inn bevis på funksjonshemming.Vanligvis krever langvarig funksjonshemming dekning at du blir deaktivert i en bestemt periode, "eliminasjonsperioden" før betalingen begynner.

    Hvordan samle funksjonshemming i NJ - DisabilityTalk.net (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Dong Thiel

    Last Updated:

    Views: 5488

    Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Dong Thiel

    Birthday: 2001-07-14

    Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

    Phone: +3512198379449

    Job: Design Planner

    Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

    Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.