De beste malingsfargene for hvit trim: 6 farger å prøve (2024)

Uansett hvilken interiørstil du har, er det å male trekanten hvit den perfekte prikken over i'en for ethvert rom. Å finne den perfekte trimmalingen er det siste trinnet for å gjøre interiørvisjonen din til virkelighet.

The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (1)

Hvit trimmaling er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Enten du har dristige tapeter eller nøytral maling på veggene dine, passer hvitt perfekt. Det kan bidra til å løfte følelsen av et helt rom.

Hoppe til:
  • Hvordan male trim hvit
  • Beste hvite trimmaling farger
  • Endelige tips
  • Sjekk ut lignende innlegg

Ofte blir det å gi trim en slikk maling oversett når fokuset faller på maling av vegger eller møbler i stedet. Å la trimmen stå urørt er en tapt mulighet; en du ikke vil ignorere.

Som standard har de fleste trimmer fargen på det treet de er laget av. Mørke trelister kan få et helt rom til å føles mørkere. Lyse trelister kan ofte se billige ut og viser lett støt eller riper. Å legge til litt interiørmaling er et lite skritt med lav innsats og kostnader involvert. Og kan utgjøre en hel verden av forskjell!

Hvit trim er spesielt nyttig for å trekke oppmerksomhet til dristige vegger eller møbler. Hvis du har gått helt ut for et fantastisk tapet eller har valgt en flott farge på veggene dine, vil du at fargene skal slå ut og fange folks øyne. Å male trekanten hvit rammer inn veggene dine og gir en ren kant til interiøret.

Dessuten har de fleste moderne hjem ganske grunnleggende trimmer uten de utsmykkede mønstrene som inneholder eldre hjem.Trimmaling kan lyse opp selv de mest grunnleggende av design eller trekke oppmerksomhet til dekorative trimmer.Dette gjør det til det ideelle valget for ethvert hjem.

Hvis du fortsatt lurer på om det er verdt det å male trim hvitt, er det det.Tenk på det som finpuss*n for å fullføre all dekorasjonsinnsatsen.Alt du har investert i å få hjemmet ditt til å se fantastisk fortjener å ha et siste preg for å fullføre utseendet.Hvit trim er bare måten å gjøre det på.

Hvordan male trim hvitt

Forbered trimmen din

Du må forberede trimmen før du begynner å male trekanten hvit. Hvis du jobber med trelister, kan det godt ha vært lakkert eller beiset. I så fall vil ikke å legge til maling over toppen ha den rene, varige effekten du leter etter. Du må vaske, puss* ned og grunne trimmen på forhånd for best effekt.

Bruk maskeringstape for å få rene linjer og beskytte veggene dine mot malingssprut. Du kan også bruke plastplater for å beskytte gulvene dine og alle møbler som er i nærheten. Den beste måten å beskytte møblene på er selvfølgelig å fjerne så mye som mulig. Hvis dukanFlytt møbler bort fra områdene du maler, det er definitivt ditt tryggeste alternativ.

Påfør malingen

Du trenger sannsynligvis et par lag for å få en jevn, jevn finish. Hvit maling er selvfølgelig en lys farge, så trefargen under kan slå gjennom, spesielt hvis det opprinnelig var en mørk farge. Hvis det første strøket ikke er akkurat det du forestilte deg, ikke bli motløs! Bare sørg for at hvert ferskt lag med maling er jevnt og den glatte hvite fargen vil skille seg ut raskt nok.

Hvis trimmen din har et mønster, bruk små børster for å komme inn i sprekker og sprekker mens du maler trimhvit.Du kan bruke en bred børste for å få basefargen gjort.Deretter trenger du mindre, spisse børster eller detaljbørster for å sikre at hver overflate er fullstendig dekket.

Sørg for å fortsette å ta et skritt tilbake for å se den generelle effekten. Det som ser ut selv på nært hold, ser kanskje ikke det samme ut på lang avstand, og de fleste ser trimmen din på avstand. Spesielt på det andre eller tredje strøket vil det å gå tilbake hjelpe deg med å se om det er noen flekker du kanskje har gått glipp av.

Beste hvite trimmaling farger

Nå som du vet hvordan du skal gå frem for å male tretrim hvitt, er det på tide å bestemme seg for en farge og ikke alle hvite nyanser er de samme.Det er faktisk mye som går ut på å velge den nøyaktige hvite trimmalingen du trenger!

Innenfor fargen hvit kan du finne varmere og kjøligere toner.Varme toner er perfekte for sammenkobling med grå og lysere farger, mens kule tonede hvite går bra med nøytrale farger.

Her er en liste over de beste hvite trimmalingfargene du kan velge mellom:

Benjamin Moore White Dove

Selv om hvit bare er en farge, tilbyr Benjamin Moore mer enn 150 forskjellige hvite nyanser.En av de mest populære varene deres er White Dove.Den har en gråaktig undertone, noe som gjør den til en veldig myk hvit og ikke for overveldende eller skarp.Det er perfekt for trim i et varmt tonet rom og kan lage stue eller soverommet ekstra koselig.

The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (2)

Benjamin Moore Decorator's White

En kjøligere nyanse av hvit enn hvit due, dekoratørens hvite er flott for dristige fargede rom.Det er også flott for rom med mange forskjellige farger og mønstre som skjer.Det er en av de mest allsidige og rene nyanser av hvitt som Benjamin Moore tilbyr.Perfekt for en klassisk trim som ikke distraherer fra resten av interiørdesignen.

The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (3)

Benjamin Moore Simply White

Med gule undertoner gjør Simply Whites varme toner den godt egnet for grå rom eller rom med mye naturlig lys. Denne allsidige nyansen brukes også ofte til skapdører og andre finisher. Hvis du vil ha en farge som fungerer på ulike overflater rundt hjemmet ditt, er det det perfekte valget og vil skape en følelse av enhet i hele rommet.

The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (4)

Sherwin Williams Pure White

Denne kule, off-white maling parer godt med lettere, kjøligere grå og nøytrale farger.Pure White er klassisk og tidløs, noe som gjør det til det perfekte valget for rom med mye trim.Som en nøytral nyanse vil den trekke blikket mot veggene dine uten å distrahere mennesker.Det er flott hvis du har mye trim som trenger dekking.

The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (5)

Sherwin Williams Snowbound

Selv om Snowbound er en varmere nyanse av hvit, er den ganske sentral i spekteret mellom varmt og kjølig, derfor er det svært allsidig. Hvis du ønsker å kjøpe hvit maling som vil fungere i alle rom uansett farge, så er denne nyansen for deg. Spar penger ved å kjøpe kun én tilpasningsdyktig maling som fungerer i alle rom.

The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (6)

Sherwin Williams Alabaster

Denne varmtonede hvite paren par godt med mørkere farger, som mørkegrå eller marine.Sherwin Williams sier at det har elementer av avslu*tning og ro.Som et resultat er det et godt valg for et soverom å skape en beroligende atmosfære før du legger deg.Som en kremere hvit skygge, er det også mye mer tilgivende hvis strøkene dine er litt ujevn.

The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (7)

Endelige tips

Å plukke ut en malingsfarge avhenger ofte av hvordan den ser ut personlig.Både Sherwin Williams og Benjamin Moore, bransjemester for trimmaling, vil tilby prøvefarger og hefter.På denne måten kan du se hvordan malingen vil se ut i det virkelige liv.

Miljøpåvirkninger påvirker hvordan trimmaling ser ut i virkeligheten, som mengden naturlig lys eller skyggen av interiørbelysningen din. Derfor er det lurt å prøve ut prøver før du forplikter deg til én farge og begynner å male.

Nå har du all informasjonen du trenger for å begynne å male trimhvite.Opphevingen som en smule maling kan legge til et rom er fantastisk!Få mest mulig ut av et rom og legg til den siste touch som alle ominnredende jobb trenger.

Den beste veggmalingsjobben i verden vil fortsatt se litt shabby ut uten nymalt trim. Å male trekanten hvit tar ikke lang tid, men yter virkelig rettferdighet til de andre fargene og mønstrene i et rom.

Fullfør interiørdrømmen din med interiørmaling! Få andre farger til å komme til syne og dra øynene til besøkende til dine andre blendende designvalg.

Sjekk ut lignende innlegg

  • Trendspotting: Fargerike farger på kjøkkenskap
  • Den beste gullspraymaling - og hvordan du bruker den
  • Svart aksentvegg: Dramatiske ideer for boligen din
  • 8 måter å style et åpent hyller på kjøkken på
  • Trendspotting: Hvite apparater og hvordan du kan style dem
The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (8)
The Best Paint Colors for White Trim: 6 Colors to Try (9)
De beste malingsfargene for hvit trim: 6 farger å prøve (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 5448

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.